HYGIENICKÉ - Antibakteriální a protiplísňové nátěry

   Otázka dodržování vysokého hygienického standartu ve zdravotnickém , veterinářském a potravinářském odvětví byla a je složitým problémem. Tento problém se stal ještě více aktuální hlavně po vstupu České republiky do Evropské Unie a následných požadavcích EU na zvýšení parametrů hygienických standartů v uvedených odvětvích.

    Jedním z možných řešení tohoto problému jsou hygienické - antibakteriální a protiplísňové nátěry ACTIN H ACTIN H PREMIUM . Jedinečná kombinace účinných složek na bázi iontů stříbra zabezpečuje vysoce efektivní a dlouhodobou ochranu vůči choroboplodným zárodkům, bakteriím a plísním.

    K hlavním vlastnostem těchto nátěrů patří zejména schopnost ničit 99,99% bakterií  , trvalá odolnost vůči širokému spektru plísní a odolnost vůči dezinfekčním prostředkům. ACTIN H PREMIUM byl rovněž úspěšně testován pro přímý styk s potravinami .

    Oba nátěry jsou omyvatelné, velmi odolné vůči otěru , jsou bez zápachu a během zpracování neuvolňují žádné škodlivé látky. Jsou Státním zdravotním ústavem Praha schváleny pro použití ve zdravotnických zařízeních, veterinárních zařízeních , farmaceutických provozovnách , potravinářských provozech , obecně ve všech interiérech s požadavky na vysoký hygienický standart - kuchyně, koupelny, toalety, wellness a fitness centra, aquaparky, plovárny ....

Jakékoli Vaše dotazy ohledně nátěrů ACTIN H a ACTIN H PREMIUM Vám rádi zodpovíme.

Kontakt : e-mail : info@inexstav.cz

                  tel. : 603 156 379